Gelegenheidsstyling

Ben je te gast op een feest? Of vier je zelf een speciale gelegenheid? Waarschijnlijk heb je een nieuw outfit gekocht. Heel goed! Daar hoort dan ook een mooi en feestelijk haar en make-up bij!

Maak je outfit compleet

Ben je te gast op een feest? Of vier je zelf een speciale gelegenheid?

Promoveren of een gala....? Waarschijnlijk heb je een nieuw outfit gekocht. Heel goed! Daar hoort dan ook een mooi en feestelijk haar en make-up bij! Maak je outfit compleet en straal op het feestje. Ik help je graag met een feestelijk make-up en haarstyling.

Solliciteren? Een presentatie geven? Beurs weekend? Belangrijke klanten meeting? Je bent het visitekaartje van het bedrijf. Verzorgd voor de dag komen laat je professioneel en zelfverzekerd over komen. Een zakelijke styling is dan aan de orde. Je krijgt maar 1 keer de kans op een 1e indruk. Laat mij die 1e druk onvergetelijk maken. Ik zorg voor een passend make-up en haarstyling.

Heb je meerdere speciale gelegenheden in een jaar op het programma staan? Doe je voordeel, koop de voordeelkaart* en zorg ervoor dat je, met korting, op iedere gelegenheid er goed en verzorgd, feestelijk en stralend bij zal lopen. 

Per 1 oktober is de nieuwe salon geopend. Bezoek adres: Molenstraat 36 - Naaldwijk in het Westland. 
Styling op locatie? Vraag naar de mogelijkheden.

 

*Voorwaarden voordeelkaart: de kaart dient bij aanschaf geheel te worden betaald, de kaart is 12 mnd geldig, de kaart is persoongebonden. Op locatie kaart is incl reiskosten 30km vanaf 2671EC Naaldwijk, de kaart is niet geldig in combinatie met andere acties, aanbiedingen of korting.

 

Prijzen

Prijs gelegenheidsstyling

In de salon

Feestelijke gelegenheidsstyling haar en make-up in de salon in Naaldwijk - Westland. Onder het genot van een kop koffie/thee.

- Alleen haarstyling  50,00

- Alleen make-up  45,00

Voordeelkaart:

4+1 €300,00

75

Aan huis / op locatie

Feesteijke gelegenheidsstyling haar en make-up aan huis / op locatie 

Incl reiskosten 30km vanaf 2671EX Naaldwijk.

- Alleen haarstyling  55,00

- Alleen make-up  50,00

 

Voordeelkaart:

4+1 €340,00

85

Huur haarextentions

Soms kan een beetje extra volume in het haar geen kwaad. Door middel van clip in extentions word je haar net even wat voller.

Je ontvangt bij de haarextentions een envelop, geadresseerd en gefrankeerd, zodat je eenvoudig de haarstukken terug kan sturen. 

 

38

Contact

Vragen? Meer informatie? Speciale wensen? Afspraak maken? Ik hoor graag van je.